En spännande vår framför oss!

Förra veckan träffades Slow Food Gästriklands styrelse och extra inbjudna till ett verksamhetsplaneringsmöte inför våren och dess aktiviteter.

Vi började kvällen med att inspireras av god mat från Söders Källa och Nästet.

Slow Food och Slow Art på Länsmuséet Gävleborg 25 nov 18.30-20.30

 

 K0110-2009-detalj 03

 

Slow Art och Slow Food på Länsmuséet Gävleborg

Ekologisk saffran till försäljning!

Nu är förra årets succé tillbaka -ekologisk saffran från Afghanistan!
Saffran från Afghanistan är av högsta kvalité!

Köp julens måste-krydda redan nu och stöd projektet att få kvinnor i Afghanistan bort från opiumodlingarna till att odla och sälja saffran istället!

FÖRELÄSNING 17e september: Kan nordisk mat vara lika hälsosam som medelhavsmaten?

Nordisk mat inbjudan

Viola Adamsson är specialist i ämnet Nordisk kost och effekter på riskmarkörer för hjärt- och kärlsjukdmar. Hon försvarade sin avhandling i januari 2014.

Viola har arbetat med forskning och utveckling inom livsmedelsindustrin 1989-2011 som PR& Nutrition manager. Sambanden mellan enskilda livsmedel samt kostmönster och hälsa men även kostens betydelse för idrottsprestation var huvuduppgifterna.

Havtornsvandring -bärplockning 13/9.

Naturen bjuder……

Havtornsvandring, bärplockning

och en härlig dag vid stranden.

Havtorn hink o buske

Lördagen den 13 september kl. 10.00 – 14.00

Sida 61 av 71

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén