
Slow Food är en internationell förening som arbetar för att stimulera ren, god och rättvis mathållning i hela världen.
AKTIVITETER 2023
- 17 januari – Bubbel & Allvar, Medborgarskolan, Gävle kl. 18:00–20:00
- 23 februari – Årsmöte kl. 18:00–19:00. Middag och premiering kl. 19:00–21:00
- 14 mars – Föreläsning och diskussion: Regional handlingsplan för livsmedelsproduktion i Gävleborgs län. Rebecka Wikström, Länsstyrelsen, Furusalen kl. 18:00–20:00
- 30mars – Slow Träff kl. 18:00
- 27 april – Filmkväll, lättare måltid och diskussion kl. 18:00–20:00 Medborgarskolan, Gävle
- 10 maj – ”Mat, klimat. Miljö”. Marknad med lokalproducenter, miljöföreningar, föreläsningar, workshop, mm., Länsmuseet Gävleborg kl. 18:00–20:00
- 27-28 maj – Vårfest på Åland
- 17 juni – Studiebesök på E-gården
- 8 juli – Besök på Taste of Africa, Hedesunda, med matlagning
- 17 augusti – Kräftskiva på Nyöstertorp, Sätra, Gävle
- 6 september – Skördemarknad på Länsmuseet Gävleborg kl. 18:00–20:00
- 19 september – ”TomatMat”. En kväll i tomatens tecken
- 5 oktober – Träff vid öppen eld, Valls hage, Gävle
- 21 oktober – Öltillverkning, Lövsta bruk
- 7 november – Kurs i mjölksyrning
- 10 december – Terra Madre Day
Ändringar och kompletteringar kan tillkomma.
Hjärtligt välkomna!