Slow Food är en internationell förening som arbetar för att stimulera ren, god och rättvis mathållning i hela världen.

AKTIVITETER 2023

  • 17 januari – Bubbel & Allvar, Medborgarskolan, Gävle kl. 18:00–20:00
  • 23 februari – Årsmöte kl. 18:00–19:00. Middag och premiering kl. 19:00–21:00
  • 14 mars – Föreläsning och diskussion: Regional handlingsplan för livsmedelsproduktion i Gävleborgs län. Rebecka Wikström, Länsstyrelsen, Furusalen kl. 18:00–20:00
  • 30mars – Slow Träff kl. 18:00
  • 27 april – Filmkväll, lättare måltid och diskussion kl. 18:00–20:00 Medborgarskolan, Gävle
  • 10 maj – ”Mat, klimat. Miljö”. Marknad med lokalproducenter, miljöföreningar, föreläsningar, workshop, mm., Länsmuseet Gävleborg kl. 18:00–20:00
  • 27-28 maj – Vårfest på Åland
  • 17 juni – Studiebesök på E-gården
  • 8 juli – Besök på Taste of Africa, Hedesunda, med matlagning
  • 17 augusti – Kräftskiva på Nyöstertorp, Sätra, Gävle
  • 6 september – Skördemarknad på Länsmuseet Gävleborg kl. 18:00–20:00
  • 19 september – ”TomatMat”. En kväll i tomatens tecken
  • 5 oktober – Träff vid öppen eld, Valls hage, Gävle
  • 21 oktober – Öltillverkning, Lövsta bruk
  • 7 november – Kurs i mjölksyrning
  • 10 december – Terra Madre Day

Ändringar och kompletteringar kan tillkomma.
Hjärtligt välkomna!