Naturen bjuder……

Havtornsvandring, bärplockning

och en härlig dag vid stranden.

Havtorn hink o buske

Lördagen den 13 september kl. 10.00 – 14.00

Varmt välkommen på havtornsvandring på Billudden/Rullsand.

Vi bjuder på kort information om havtorn innan vi vandrar ut i Billuddens fantastiska naturreservat för att plocka en av världens nyttigaste bär. Billuddens havtornsbestånd är en av Europas största och består av sex kilometer strand med buskar.

Vi hoppas på härligt väder, men klä dig efter väder och ta med extra tröja, det kan vara kyligt vid havet. Och ta med dig fika.

Samling 10.00 vid Campingens parkeringsplats. Gemensam avfärd från Gävle, Lindholms Möblers parkering, Kryddstigen 1, kl 09.30. Om du saknar bil och vill åka med någon meddela detta när du anmäler dig.

Anmälan till Mia Eriksson miaeriksson@yahoo.com  senast den 2013-09-10.

Välkommen!