Under året kommer vi att bjuda in till ett flertal tillfällen då vi går på utvalda restauranger i Gävle med omnejd. Vi startar denna serie av slow möten med att träffas på härliga Vinkrogen i Gävle där vi får ta del av Vinkrogens historia presenterad av en av dess ägare som berättar mer om verksamheten.

Vi vill på ett avslappnat och gemytligt sätt träffas på en av Gävles många fantastiska restauranger och prata Slow Food och njuta av förtäringen tillsammans. Är du intresserad av oss som förening är detta ett ypperligt tillfälle att träffa medlemmar och höra mer vad Slow Food står för och vad vi har för tankar kring god, ren och rättvis mat!

Välkomna till VINKROGEN den 29:e januari för att samtala
och äta tillsammans!

Kvällens restaurang:

Vinkrogens egen beskrivning av sin restaurang:
KVALITET. UPPMÄRKSAMHET. STANDARD.

VI STRÄVAR EFTER ATT SKAPA EN MODERN, INBJUDANDE ATMOSFÄR SOM UPPMUNTRAR TILL NYA BESÖK HOS OSS. VI VILL FÖRMEDLA KÄNSLAN OCH DEN UPPMÄRKSAMHET PÅ DETALJER SOM DU SKA HITTA I ETT KREATIVT KÖK: ÖVERRASKNING, TEKNIK OCH KONTRAST.

MED DENNA FILOSOFI BLANDAR VI ”GÅRD TILL GAFFEL”-INITIATIVET OCH SKAPAR MATRÄTTER MED NORDISKA OCH EUROPEISKA INFLUENSER.

Datum Torsdagen den 29 januari 18.00
Plats Vinkrogen på Norra Köpmangatan 10, Gävle
Kostnad Eget utlägg för mat och dryck.
Anmälan Anmälan till Mia Eriksson miaeriksson@yahoo.com senast söndagen den 25 januari.