Festivalmeny med Gästrikesmaker:

  • Entré: Jernis Böcklingröra på en skiva av Stinas Finska maltlimpa.
  • Huvudrätt: Varmrökt lax från ett av jungfrukusten rökerier tillsammans med nygrillad sparris. Kompletteras med Peters primörsallad (svensk pestobaserad) & en kryddig rabarberröra.
  • Dessert: Stinas rabarbergrottor med kaffe eller läskande dryck.
Datum Söndagen den 12 juni 2011 kl. 13.00 – 16.00
Plats Gavelhyttan, Catarina & Conny Bondegård, Gavelstigen 181. Vägbeskrivning, se www.gestrikesparris.se (här hittar du oss)
Aktiviteter Smakrunda med tester och identifiering av oljor, saft, öl, bröd, mm.

Presentation av ett par lokala producenter, som kort beskriver sin verksamhet.

Kostnad 125 kr för medlemmar och 175 kr för icke medlemmar
Anmälan Anmälan till Anita Hörnstein anita.hornstein@gmail.com,

070-225 26 45, senast 31 maj.

Välkomna till en trevlig försommardag i sparrisens och rabarberns tecken önskar styrelsen för Slow Food Gästrikland!