Jorden i ditt kylskåp. Gunnar Rundgren tog oss med på en resa jorden runt bland bönder, livsmedelspolitik, produktion, kemikalier och mycket mer.
Den 13e april gör vi en utflykt till vackra Hamrångebygden och besöker två gårdar, Hamrånge Får och Hådellsgården där Ingela Rossander och Catharina Eklund tar emot oss.
Medlemsträff på Söders Källa med god mat att äta och prata om.
Restaurangens inriktning är ekologisk – både vad gäller mat (så långt det är möjligt också lokal) och dryck!
19 feb
Korvkurs hos Diléns Saluhall, Valbo. 17.00-22.00. 12 platser. Anmälan senast 14 feb . Pris 500 kr medlem/ 700 kr ej medlem.
8 mars
Studiebesök till Måltidens Hus, Grythyttan. Heldag. Carl-Jan Granqvist guidar.
På återvägen besöker vi anrika Elsa Anderssons Konditori i Norberg. Resan förutsätter minst 25 deltagare. Pris 350 kr medlem /400 kr ej medlem.Ungdomar under 25 gratis. Betalas i förväg Ingår: bussresa och guidning . Lunch 109 kr och fika hos Elsa Andersson tillkommer. Avresetid 6.50, åter 18.30 ca.
Anmälan snarast!