Jorden i ditt kylskåp -föreläsning 18 mars

Jorden i ditt kylskåp. Gunnar Rundgren tog oss med på en resa jorden runt bland bönder, livsmedelspolitik, produktion, kemikalier och mycket mer.

13 april: Familjedag bland killingar, lamm och andra djur i Hamrångebygden

Den 13e april gör vi en utflykt till vackra Hamrångebygden och besöker två gårdar, Hamrånge Får och Hådellsgården där Ingela Rossander och Catharina Eklund tar emot oss.

Medlemsträff på Söders källa 26 mars

Medlemsträff på Söders Källa med god mat att äta och prata om.
Restaurangens inriktning är ekologisk – både vad gäller mat (så långt det är möjligt också lokal) och dryck!

Korvkurs!

På onsdagskvällen den 19 februari genomförde Slow Food Gästrikland i samarbete med Diléns Saluhall i Valbo en kurs i att göra egen korv.

VÅRENS PROGRAM 2014

19 feb 
Korvkurs hos Diléns Saluhall, Valbo. 17.00-22.00. 12 platser. Anmälan senast 14 feb . Pris 500 kr medlem/ 700 kr ej medlem.

8 mars 
Studiebesök till Måltidens Hus, Grythyttan. Heldag. Carl-Jan Granqvist guidar.
På återvägen besöker vi anrika Elsa Anderssons Konditori i Norberg. Resan förutsätter minst 25 deltagare. Pris 350 kr medlem /400 kr ej medlem.Ungdomar under 25 gratis. Betalas i  förväg Ingår: bussresa och guidning . Lunch 109 kr och fika hos Elsa Andersson tillkommer. Avresetid 6.50, åter 18.30 ca.
Anmälan snarast!

Sida 64 av 71

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén