19 feb 
Korvkurs hos Diléns Saluhall, Valbo. 17.00-22.00. 12 platser. Anmälan senast 14 feb . Pris 500 kr medlem/ 700 kr ej medlem.

8 mars 
Studiebesök till Måltidens Hus, Grythyttan. Heldag. Carl-Jan Granqvist guidar.
På återvägen besöker vi anrika Elsa Anderssons Konditori i Norberg. Resan förutsätter minst 25 deltagare. Pris 350 kr medlem /400 kr ej medlem.Ungdomar under 25 gratis. Betalas i  förväg Ingår: bussresa och guidning . Lunch 109 kr och fika hos Elsa Andersson tillkommer. Avresetid 6.50, åter 18.30 ca.
Anmälan snarast!

18 mars 
Jorden i ditt kylskåp. Föreläsning med Gunnar Rundgren 18.00. Om konsekvenser före och efter konsumtion av maten vi väljer. Föreläsning Rundgren har stor erfarenhet både nationellt och internationellt om ekologisk produktion och jordens resurser. Söders Källa, Södra Kansligatan 22, Gävle. Fri entré!!!
 Vill du äta en bit mat i den nyöppnade restaurangen med mat i slow food anda, hittar du den på samma adress.

26 mars
Medlemsträff på Söders Källa, Södra Kansligatan 22, Gävle. 19.00
Informell träff för medlemmar där vi äter och umgås. Anmäl dig gärna för att vi ska kunna boka bord. Slow Food-medlemmar får 10 % rabatt på menyn.

13 april 
Familjeaktivitet. Vi beöker Hådelsgården och Hamrånge Får i Bergby där vi får klappa lamm och killingar. Samåkning i egna bilar. Kostnad 50 kr vuxen, 10 kr barn. Ta med eget fika! Anmälan senast 10 april.

3 maj
Mat- och ostresa till Hälsingland. Vi besöker Jarseost, Järvsö; Järvsö Getost Tallåsen och Föne Ostkakeri, Föne. Lättare ostlunch i Järvsö. På återvägen äter vi middag på Kulturhuset i Bollnäs där Pär Johansson (som även driver Wäxbo Krog)  presenterar sin matprofil/ lokalt på menyn och sitt engagemang i ett länsprojekt om skolmaten.  Samåkning i egna bilar. Pris.250 kr medlem / 300 kr ej medlem för måltider och studiebesök. Anmälan senast 28 april.

8 maj
Årsmöte. Du som önskar starta med en raw foods tapas är välkommen till Söders Källa kl 18. Kl 19 startar årsmötet.

25 maj
Besök i Bönan på Böna Rökeri. Lasse Berglund dukar upp en enkel och delikat fiskbuffé med nyfångad strömming direkt från stekbordet som huvudnummer! Anmälan senast 19 maj.

Aktiviteterna varierar i pris, du som medlem har oftast en förmånligare kostnad.
Frågor och anmälan ta kontakt med Anita Hörnstein: 
anita.hornstein@gmail.com

VÄLKOMMEN!!!!