Hej, kära Slow Food vänner!

Vi kallar till årsmöte den 22 februari 18:00-19:00 på Bistro Diléns
på Ahlgrens Torg i Gävle. Årsmötet kommer även att behandla ett ärende
som gäller att Slow Food Uppsala vill samgå med oss.
Se bifogad ärendebeskrivning. Läs noga. Om du har någon fråga eller fundering kring ärendet vänligen kontakta Gertrud på 0709-383313 eller via email: gertrud.edstrom@gmail.com innan årsmötet. Omröstning sker på årsmötet. Endast medlemmar är röstberättigade.

Efter årsmötesförhandlingarna bjuder vi in till en trerättersmiddag där vi även delar ut 2023 års premiering . Vi har fått den stora äran att, innan den officiella invigningen av Diléns Bistro, få hålla både årsmöte och middag där.
Det ska verkligen bli spännande. Till middagen är du välkommen att
ta med gäster som inte är medlemmar. Vi behöver ha din anmälan senast den 15 februari med information om vilken meny du önskar och om du endast kommer att närvara vid årsmötet eller närvarar hela kvällen.
Årsmötesdokumenten kommer att sändas digitalt i god tid före årsmötet.
Vi ser fram emot din anmälan.
Med vänlig hälsning

Styrelsen Slow Food Gästrikland