Hej, alla!

Tack alla ni som kom och gjorde vår marknad så fantastisk.
Det blev verkligen en succé och som vanligt fick vi fint väder.

Nu börjar det dra ihop sig till nästa Slow Träff – ett studiebesök på E-gården där vi kommer att bli guidade bland djuren och få berättelsen kring gården av Hans Peter den 17 juni kl 11:00. Mer information hittar du i medföljande inbjudan. Anmälan gör du till gertrud.edstrom@gmail.com.

Vi kommer också att göra en Slow Träff på Taste of Africa i Hedesundaskogarna den 8 juli. Då priset är kraftigt rabatterat för vår grupp så måste vi vara minst 15 deltagare för att vi ska kunna genomföra det arrangemanget.
Hör gärna av dig till gertrud.edstrom@gmail.com och tala om redan nu om du/ni vill följa med. Ha det gott i försommarvärmen 🌞
Med vänlig hälsning

Styrelsen Slow Food Gästrikland