Vi har nu glädjen att presentera plats och datum för årets stora händelse inom mathantverksvärlden:
Nordic Artisan Food Awards & Terra Madre Nordic 🎉
Välkommen den 1-3 september, Stora Skuggan, Stockholm ❣🤩

Under första veckan i september 2022 arrangerar vi Terra Madre Nordic som är en nordisk mötesplats för både producenter och konsumenter med ett gemensamt intresse av hållbar matproduktion, konsumtion och matkultur.

 

Samtidigt hålls för första gången någonsin ett nordiskt mästerskap i mathantverk, Nordic Artisan Food Awards, NAFA. Till tävlingen bjuds mathantverkare från hela Norden in att tävla. NAFA arrangeras av oss på Eldrimner – nationellt resurscentrum för mathantverk, som årligen sedan 1996 ordnat produkttävlingen SM i Mathantverk.
Tävlingen har som syfte att stötta och inspirera mathantverkare i sin produktutveckling samt att öka kännedomen om och efterfrågan på mathantverk.

Terra Madre Nordic arrangeras av Slow Food in the Nordic Countries och Eldrimner i samarbete med en lång rad av partners och volontärer från de nordiska länderna.
Under dagarna arrangeras förutom tävlingen en nordisk mathantverksmarknad, workshops, smakverkstäder samt spännande samtal och debatter om framtidens matsystem.

Platsen för arrangemangen är Stora Skuggan, Norra Djurgården i Stockholm.

För mer information: https://www.eldrimner.com/…/53799.nordic_artisan_food… https://slowfoodnordic.com/terra-madre-nordic/