Välkomna till nya NÄSTET på Söder, Gävle för att mingla och äta tillsammans!

Vi vill på ett avslappnat och gemytligt sätt  uppmärksamma Terra Madre Day (som alltid firas den 10 december världen över) med att träffas på en av Gävles fantastiska restauranger och prata om Slow Food förningenoch maten vi äter.

Är du intresserad av oss som förening är detta ett ypperligt tillfälle att träffa medlemmar och höra mer vad Slow Food står för och vad vi har för tankar kring god, ren och rättvis mat! Vi får också ta del av Nästets historia då ägaren Tomi berättar mer om sin verksamhet – passa på att vara med på detta tillfälle!

Terra Madre -Moder Jord- firas av Slow Food -rörelsen över hela världen, vår fantastiska planet som vi måste vårda för att den ska kunna ge oss allt vad vi behöver.

Anmäl dig till Mia på miaeriksson@yahoo.com senast den 8e december.

 

terramadreday2