Och så var Terra Madre Nordic – Slow Food in the Nordic Countries slut för denna gång och jag är förärad en t-shirt med Slow Food Skåne på.
I två dagar har vi jobbat tillsammans, informerat om Slow Food, spettekaka, linderödsgris och kavring. Nästa gång hoppas jag att Gästrikland/Gävleborg är representerade. Så många nya intryck, vänner och kontakter.
Nu ser jag fram emot Terra Madre i Turin i september.
Godmorgon från Terra Madre Nordic – Slow Food in the Nordic Countries. Nu har vi botaniserat bland våra nordnorska vänner. Tångpesto på stekt hjärtsallad med hallon, inlagd rödbeta och ärtskott. Gott ❤. Vildlamm rökt, alldeles utmärkt. Spännande matresa och härliga samtal. Ha det gott.
Terra Madre Nordic. Full kommers, så mycket folk och helt underbar lokalproducerad mat från alla de nordiska länderna.
Mest spännande hittills idag är maten från Sapmi, Island och Nordnorge.
Men mer finns att se och upptäcka?.
Rapport från Terra Madre Nordic – Slow Food in the Nordic Countries.
Med 15 minuter kvar till start verkar det mesta vara på plats om något förvirrat. Solen skiner, det här blir jättebra!