Välkommen till vår lilla ”spånskiva” där vi både blickar bakåt och framåt vad gäller smaker och mattraditioner från Gästrikland. Det kan gälla julbordet förr eller fest och vardag i vårt landskap.

Ann-Marie Björk från länsmuseet och Anne-Katrine Dunker berättar om gamla mattraditioner.

 

Men vi vill särskilt välkomna dig som har gamla släkttraditioner vad gäller recept både till jul och i andra sammanhang. Ta gärna med lite smakprover och recept som vi kan botanisera och diskutera kring.

 

Datum Tisdagen den 23 november klockan 19.00.
Plats Studiefrämjandets lokaler. Norra Köpmangatan 12 A, Gävle.
Servering Vi bjuder på smakprover samt smaksatt julkaffe från Gevalia.
Kostnad Inget.
Anmälan Anmälan till Anita Hörnstein anita.hornstein@gmail.com,

070-225 26 45, senast 21 november. OBS: Planerar du att ta med något hemlagat smakprov, ange detta vid anmälan.

 

Välkomna till en trevlig kväll önskar styrelsen för Slow Food Gästrikland!

Anmälan senast 21 november